Jacky Maes Verwarming


Ga naar de inhoudsopgave

paneelradiatoren

Producten > Radiatoren > superia

Standaard

De Standaard-radiator is leverbaar in 6 uitvoeringen, van een radiator met 1 plaat zonder convector tot een radiator met 3 platen en 3 convectoren (incl. opgelaste strippen).
Dankzij de 4 x 1/2" aansluitingen is dit model zowel voor 1- als voor 2-pijps-systemen geschikt.
De Standaard-radiator wordt geleverd in de standaardkleur wit.

Kompakt

Door zijn discrete vormgeving, het stijlvolle sierrooster aan de bovenzijde en de fraaie zijbekleding zorgt de Kompakt-radiator voor extra comfort en sfeer.
Deze radiator wordt standaard uitgerust met 4 aansluitingen 1/2" en opgelaste strippen.
De Kompakt-radiator wordt geleverd in de standaardkleur wit.

Super 6 universeel

Dè troef van de Super 6 Universeel zijn de 6 aansluitingen (4 x 1/2" zijdelings en 2 x 3/4" buitendraad). De types 20, 21, 22 en 33 zijn omkeerbaar, d.w.z. ze kunnen zowel rechts als links aangesloten worden (behalve type 11 = rechtse aansluiting). U kan kiezen voor een manueel te bedienen ventiel of een thermostatisch binnenwerk (insert). Deze radiator wordt standaard met een sierrooster en zijbekleding geleverd. De ventielpijp is volledig weggewerkt in de radiator waardoor alles een mooi en gesloten geheel vormt. De Super 6 Universeel wordt geleverd in de standaardkleur wit.

Super 6 design

De Super 6 Design-radiator past door zijn strakke vormgeving perfect in elk interieur. Deze radiator is door zijn vlakke voorplaat met afgeronde hoeken snel en gemakkelijk te reinigen. Belangrijk is dat de voorplaat standaard op de radiator geklikt wordt en in geval van beschadiging zonder probleem vervangen kan worden. De radiator is voorzien van opgelaste strippen en een onzichtbare muurbevestiging. Hierdoor kan de radiator niet omgedraaid worden en is de aansluiting altijd rechts.

Verti M design

De Verti M Design is bekleed met een vlakke voorzijde en is voorzien van een zijbekleding en een decoratief sierrooster.
Deze radiator wordt geleverd in de standaardkleur wit, maar is op aanvraag ook leverbaar in een aantal andere trendy metaal- en natuurkleuren !


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu